tirsdag 3. september 2013

Barcelona's bydeler: Barceloneta!

Barceloneta!!


Barceloneta oppstod da det ble bestemt at det skulle bygges en park, nemlig Parc Ciutadella. Behovet for aa huse alle disse menneskene fra Born förte til at et nytt omraade vokste frem, nemlig Barceloneta. Et stort antall restauranter, barer, kafeer og nattklubber holder tempoet oppe baade natt som dag!
Barceloneta er helt enkelt unikt. Masseturismen tendere aa ödelegge alt autentisk den kan komme over, men Barceloneta forsöker aa balansere forholdet mellom pengeinnbringende tiltak og bevaring av sin stedegne atmosfaere...
Barceloneta er et veldig bra sted for en rusletur paa kvelden innen middagen, eller for en kaffe innen man setter kursen for stranden.


Hva du kan gjöre i Barceloneta: 


La Bombeta: carre Maquinista, 3

La Bombeta.sies aa vaere en av de beste tapasbarer i Barcelona. Her finner du baade lokale og turister, men dersom du finner förstnevnte er det som regel en meget god indikator paa at maten er god. Maten er relativt rimelig, klassisk og ment for aa dele.
Stedet er saa typisk katalansk at det nesten gjör vondt. De har etter mange aars strev endelig klart aa faa en meny paa engelsk (hurra!). 
De er raske med aa servere, men kan nok oppleves aa vaere litt bryske...
Det er höyt stöynivaa, saa her er det bare aa heve stemmen om man skal höres! Et autentisk sted med andre ord.
Heng gjerne ved bardisken, det er absolutt mest underholdende!

Perfekt sted dersom dere er en stor gruppe, men kom tidlig ettersom stedet fylles opp fort!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar